١- نان سیمیت
اولین کاری که پس از طلوع خورشید هر گردشگری انجام می دهد، خوردن صبحانه در هتل است. اما باید بدانید، اگر بخواهید این روند را در استانبول پیش بگیرید، یک اشتباه کاملا محز را انجام داده اید! چرا که لذیذ ترین صبحانه این شهر در دکه های کوچک کنار خیابان، که غذاهای خیابانی استانبول را می فروشند، به فروش می رسد. دکه هایی که مردم را از تمامی اقشار جامعه، فقیر و غنی، کنار خود جمع کرده و به آنها نان سیمیت تاره می فروشند. یک نوع نان محلی که درون کنجد فراوان غوطه ور شده و با نوازش شعله های آتش کاملا برشته شده است. سیمیت تازه در کنار یک لیوان چای کمر باریک سرو می شود و چنان عطر و طمع بی نظیری دارد که عقل و هوش را از سرتان می پراند. بدون شک سیمیت را می توان بهترین گزینه برای تست کردن غذاهای خیابانی استانبول دانست که روز شما را می سازد و هرگز فراموشتان نمی شود. تور استانبول
- ۹۷/۰۳/۱۹